هیلمار

پودر پروتئین وی ایزوله هیلمار 90 درصد | خرید مکمل Hilmar

پروتئین وی هیلمار چیست و از چه چیزی تهیه میشود؟

وی ” در واقع به آب پنیر اشاره دارد که در طول فرآیند انعقاد یا لختگی شیر تولید می‌شود. ۲۰٪ پروتئین تشکیل دهنده شیر حیوانات از وی و ۸۰٪ مابقی آن پروتئین کازیین می‌باشد. پروتئین وی هیلمار دارای اجزای متنوعی نظیر آلبومین و گلوبولین می‌باشد که بسته به محل ترشح آنها می‌تواند ترکیبات مختلفی‌ را شامل شود. از آنجایی که بیشتر ما، مصرف کنندگان مواد لبنی تهیه شده از شیر دام‌ها هستیم؛ بیشترین پروتئین وی هیلمار ی که ما هضم می‌کنیم، آلفا لاکتالبومین و بتا لاکتوگلوبین هستند.”

پروتئین وی هیلمار یک منبع کامل پروتئین است که دارای طیف کامل آمینو اسیدهای ضروری برای بدن است. برخلاف پروتئین کازئین، پروتئین وی هیلمار به سرعت در مایعات حل می‌شود و این امر پایه و اساس تولید بسیاری از محصولات لبنی مانند پنیر و خامه می‌باشد. به عنوان مثال، پروتئین وی هیلمار طی فرآیندی اسیدی به واسطه ته نشینی پروتئین کازئین به دست می‌آید. پروتئین کازئین در محلول دارای pH پایین قابل حل نمی‌باشد و خاصیت ژله‌ مانند پنیر به دلیل همین لخته شدن پروتئین کازیین است. با این حال، با جداسازی پروتئین وی هیلمار از پنیر، همچنان در محصول نهایی مقداری پروتئین وی وجود خواهد داشت. همچنین، مشابه بسیاری از تولیدات محصولات لبنی، هضم شیر در بدن انسان نیز با جداسازی کازئین از وی توسط اسید معده شروع می‌شود.

پودر پروتئین وی ایزوله هیلمار 90 درصد | خرید مکمل Hilmar به تنهایی شامل پروتئین وی، لاکتوز، مواد معدنی و چربی می‌باشد. برای تولید مشتقات وی، از روش‌های فیلتراسیون متنوعی مانند میکروفیلتراسیون و اولترافیتراسیون استفاده می‌شود. پس از جداسازی پروتئین از محصول، از روش‌های خشک‌ کردن آن استفاده می‌شود تا در اختیار شرکت‌های مکمل ‌سازی و سایر شرکت‌ها قرار گیرد.

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پودر پروتئین وی ایزوله هیلمار 90 درصد | خرید مکمل Hilmar حاوی بیش از ۹۰ درصد پروتئین می­‌باشد و با تکنیک­‌هایی همچون میکروفیلتراسیون میزان چربی و لاکتوز آن به حداقل رسیده است. بنابراین پروتئین وی ایزوله را می­توان در ترکیب رژیم­‌های خاصی که توسط پروتئین‌­هایی با کیفیت بالا غنی می­‌شوند. مانند رژیم ورزشکاران، کودکان و افراد سالخورده مورد استفاده قرار داد.

از نظر جنبه‌های تغذیه­‌ای، پروتئین وی ایزوله، پروتئینی کامل و با کیفیت بالا می­‌باشد. و قادر است تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن را فراهم سازد. پروتئین آب پنیر ایزوله غنی از اسیدهای آمینه شاخه­‌دار همانند لوسین، ایزولوسین و والین بوده که این اسید آمینه­‌ها در رشد و ترمیم عضلات بدن حائز اهمیت هستند.

پروتئین وی ایزوله هیلمار (پودر wpi : ایزوله پروتئین آب پنیر) با روش فیلتراسیون از آب پنیر (whey) جدا می‌شود . که از لحاظ میزان پروتئین بسیار غنی بوده و نوع پروتئین‌های موجود در آن محلول تر و قابل جذب تر از کازئین در بدن هستند . پس این نوع پروتئین وی هیلمار به خاطر داشتن اسید آمینه لوسیون ، ایزولوسیون و والین در رشد و ترمیم عظلات نقش موثری دارد.

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

فواید وی ایزوله هیلمار:

  1. افزایش تودهٔ عضلانی بدن
  2. کاهش وزن چربی‌های بدن (کاهش چربی بدن)
  3. افزایش قدرت ایمنی بدن توسط افزایش مقدار گلوتاتیون
  4. وی هیلمار باعث پیشگیری از سرطان میشود.
  5. کمک به فعالیت سلول‌های لنفوسیت t که نقش مهمی در پاسخ ایمنی بدن دارند و در نتیجه کاهش تحلیل بافت‌های بدن در طی بیماری و افزایش سطح سلامتی و تسریع بهبودی بدن بعد از بیماری.

تاثیر پروتئین وی ایزوله هیلمار بر عضله سازی:

پروتئین وی یکی از مهمترین مواد مغذی برای عضله سازی است. وی در ساخت و ترمیم عضلات نقش بسیار مهمی دارد. وی هیلمار حاوی اسیدهای آمینه لازم برای ساخت پروتئین های عضله ست و به عنوان یک سوخت اصلی برای ماهیچه ها عمل می کند. مواد مغذی حاصل از پروتئین وی به ماهیچه ها اجازه می دهد برای رشد و ترمیم عضلات بعد از تمرین های سنگین استفاده کنند. علاوه بر این، پروتئین وی می تواند فرایند ترمیم عضلات را تسریع کند و زمان بازیابی پس از تمرین را کاهش دهد.

استفاده مناسب از پروتئین وی می تواند به بهبود عملکرد و تقویت عضلات کمک کند. مصرف پروتئین وی بعد از تمرین، می تواند به عضلات کمک کند تا سریع تر ترمیم شوند و رشد کنند. در واقع، مصرف پروتئین وی بعد از تمرین ها می تواند میزان تولید پروتئین عضلات را افزایش دهد و عضلات را از خرابی و خستگی بعد از تمرین محافظت کند. برای بهره برداری کامل از تاثیرات پروتئین وی بر روی عضله سازی، می بایست مقدار مناسب آن را مصرف کرده و آن را به ترکیبی مناسب از تمرین های ورزشی و استراحت ترکیب کرد.

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

تاثیر پروتئین وی بر روی کاهش وزن چربی‌های بدن

پروتئین وی یکی از مهمترین مواد مغذی برای کاهش وزن و سوخت رساندن به چربی های بدن است. پروتئین وی هیلمار یک نوع پروتئین کامل است که تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن را در خود دارد. این پروتئین قابلیت هضم و جذب بالا دارد و به بدن انرژی می‌دهد. علاوه بر این، پروتئین وی از رشد و تعمیر عضلات نیز پشتیبانی می‌کند که باعث افزایش سرعت متابولیسم و سوخت و ساز بیشتری از چربی‌های بدن می‌شود.

مصرف پروتئین وی هیلمار به عنوان بخشی از رژیم غذایی که به کاهش وزن می‌پردازد، می‌تواند به‌طور قابل توجهی در کاهش چربی‌های بدن موثر باشد. پروتئین وی اشتها را کم می‌کند و احساس سیری را برانگیزانده و در نتیجه، کمک می‌کند که کمتر غذا بخوریم. همچنین، پروتئین وی باعث افزایش تولید هورمون سیری و کاهش هورمون گرلین می‌شود که به کاهش اشتها و کمک به کاهش وزن کمک می‌کند. به طور کلی، مصرف پروتئین وی در کاهش وزن بهترین نتیجه را دارد و می‌تواند به ما در رسیدن به وزن مطلوب کمک کند.

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

تاثیر پروتئین وی ایزوله هیلمار بر روی رشد یا حفظ توده عضلانی:

پروتئین وی یکی از انواع مهم پروتئین‌های موجود در مواد غذایی است که برای رشد و حفظ توده عضلانی بسیار اثرگذار است. وی به عنوان یک پروتئین سازنده بدن، برای ترمیم و بازسازی عضلات بعد از ورزش یا فعالیت‌های بدنی سنگین بسیار مهم است. همچنین پروتئین وی می‌تواند ترکیبی از اسیدهای آمینه باشد که عملکرد سلول‌های عضلانی را تقویت کرده و حفظ توده عضلانی را تسهیل می‌کند. بنابراین، مصرف مناسب پروتئین وی می‌تواند به افزایش عضلات و بهبود عملکرد بدن کمک کند.

در ادامه، تاثیرات پروتئین وی بر رشد عضلات و حفظ توده عضلانی بیشتر بررسی می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف پروتئین وی در همراه با تمرینات مقاومتی بهبود قابل توجهی در رشد عضلات و افزایش قدرت ایجاد می‌کند. همچنین، پروتئین وی می‌تواند در پیشگیری از تخریب عضلات پس از تمرینات سنگین موثر باشد. به علاوه، مصرف پروتئین وی می‌تواند باعث تسریع فرآیند بازسازی عضلات و بهبود زمان بازیابی بعد از فعالیت‌های ورزشی شود. این موارد نشان می‌دهد که پروتئین وی می‌تواند یک ترکیب موثر برای حفظ و تقویت توده عضلانی باشد و در بهبود عملکرد ورزشکاران و افرادی که به دنبال افزایش عضلات هستند، تاثیرگذار باشد.

اشکال عمده پروتئین هیلمار و موارد استفاده:

  • کنسانتره: معمول‌ترین نوع پروتئین وی می‌باشد که بالاترین تولید و مصرف را در بین سایر انواع پروتئین وی دارد. لاکتوز در هر دو نوع پروتئین وی (کنسانتره و ایزوله) کاهش داده شده است.
  • ایزوله: نوع فرآوری شده که چربی و لاکتوز آن تا چند درصد بیشتر از کنسانتره حذف شده و نود درصد از وزن آن را پروتئین خالص تشکیل می‌دهد. مانند نوع کنسانتره مزه شیر در آن تا حدودی احساس می‌شود.
  • هیدرولیز: نوعی از وی پروتئین است که پیش-هضم شده‌است . هدف آن هضم و جذب سریعتر در بدن است  .اما معمولاً قیمت آن خیلی بیشتر از سایر پروتئین هاست. معمولاً هم حساسیت آلرژیک کمتری در افراد حساس ایجاد می‌کند.
  • بومی: این نوع مستقیماً از شیر و نه از ته‌مانده فرایند پنیرسازی استخراج می‌شود که خود در دو نوع کنسانتره و ایزوله عرضه می‌شود.
پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

 

تفاوت وی ایزوله و کنسانتره:

تفاوت‌های غذایی مختلفی بین وی ایزوله و کنسانتره وجود دارد. این تفاوت‌ها ناشی از روش‌های فرآوری این محصولات هستند.

وقتی مایع وی (آب پنیر) به‌عنوان یک محصول جانبی تولید پنیر یا ماست جمع‌آوری می‌شود، تحت چندین مرحله فرآوری قرار می‌گیرد تا محتوای پروتئین آن افزایش یابد.

بعد از اینکه تراکم مناسبی از پروتئین بدست آمد، می‌توان مایع وی را خشک کرده و پودر کنسانتره تهیه کرد که 80 درصد از وزن آن پروتئین است. 20 درصد باقیماندۀ پودر وی کنسانتره از کربوهیدرات‌ها و و مقدار کمی چربی‌ تشکیل شده است.

اگر از مراحل فرآوری متفاوتی برای کاهش محتوای چربی و کربوهیدراتِ وی استفاده شود، پودر وی ایزوله بدست می‌آید که حاوی 90 درصد یا بیشتر پروتئین است.

به طور کلی مراحل فرآوری استفاده شده در تولید وی ایزوله باعث می‌شود تا محتوای پروتئین این محصول بالاتر رفته . و محتوای چربی و کربوهیدرات در هر وعدۀ مصرفی کاهش یابد.

با این حال، انوع آمینو اسیدهای موجود در این دو پروتئین عملا یکسان هستند . زیرا هر دو از منابع پروتئینی یکسانی بدست می‌آیند.

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

پروتئین وی ایزوله هیلمار 90%

اسید های آمینه و پروتئین وی‌ هیلمار

پروتئین وی هیلمار یک پروتئین کامل است که حاوی همه‌ی ۹ اسید آمینه ضروری برای بدن می‌باشد. اسیدهای آمینه ضروری نقش حیاتی در عملکرد بدن دارند و از ساختن ماهیچه ‌ها تا ایجاد سلول‌ های ایمنی جدید، در فرآیندهای مختلف بدن به کار می ‌روند.

علاوه بر پروتئین وی هیلمار ، پروتئین‌های دیگر نیز به منظور تأمین اسیدهای آمینه ضروری برای بدن مهم هستند. برخی از پروتئین ‌های گیاهی مانند حبوبات و آجیل ممکن است حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری نباشند، اما همچنان فواید مهمی برای سلامتی دارند. با مصرف انواع مختلف پروتئین‌ها که هر کدام پروفایل آمینو اسید مختص به خود را دارند، می‌توان اسیدهای آمینه ضروری را به صورت کامل تأمین کرد. این نوع تنوع مصرف پروتئین‌ها می‌تواند به تکمیل آمینو اسیدهای ضروری در بدن کمک کند و نیازهای بدن را به بهترین شکل ممکن تأمین نماید.

با توجه به اینکه پروتئین‌ها منابع مهمی از اسیدهای آمینه هستند و نقش حیاتی در سلامت بدن ایفا می‌کنند، مصرف متنوع و متعادل از پروتئین‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بهترین راه برای تأمین اسیدهای آمینه ضروری و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن، مصرف متنوع از منابع مختلف غذایی است .

 

عملکرد پروتئین وی هیلمار چگونه است و چه مزایایی دارد؟

پروتئین یک درشت‌ مولکول حیاتی است که نقش اساسی در تولید و حفظ ماهیچه‌ها دارد.  آمینو اسید‌ها واحدهای سازنده پروتئین‌ها هستند و پروتئین‌ها نیز واحدهای سازنده ماهیچه‌ها می‌باشند. بنابراین، ماهیچه‌ها مخازن غنی از آمینو اسید‌ها در بدن انسان هستند و آمینو اسید‌ها وظایف بسیاری را در بدن انجام می‌دهند، از جمله انتقال نوروترنسمیترها، تولید انرژی، کارکرد صحیح مغز، کارکرد صحیح قلب، بهبود سیستم ایمنی بدن و دیگر فعالیت‌های مختلف.

مصرف پروتئین وی هیلمار دارای مزایای چندگانه‌ای است که همه آنها به واسطه وجود آمینو اسید‌ها و نقش اساسی‌ آنها در بدن ایجاد می‌شوند. پروتئین وی کامل ‌ترین پروتئین می‌باشد که دارای مقادیر فراوانی از لوسین است که نقشی اساسی در تنظیم سنتز پروتئین ماهیچه‌ها ایفا می‌کند. به همین دلیل، این مکمل می‌تواند مزایای فراوانی را به افرادی که به دنبال بهبود وضعیت بدنی خود هستند، ارائه کند.

خواص پروتئین وی در لاغری

در یک مطالعه انجام شده بر روی افراد دارای اضافه وزن، مشاهده شد که مصرف روزانه ۵۴ گرم پروتئین وی به مدت ۱۲ هفته، ) کلسترول کل و کلسترول LDL (کلسترول بد را به میزان قابل توجهی کاهش داده است. این مطالعه نشان داده است که مصرف پروتئین وی هیلمار ممکن است بر کاهش کلسترول خون تأثیر مثبت داشته باشد، اما به دلیل تفاوت‌های طراحی مطالعات ممکن است نتایج مطالعات دیگر مشابه این تأثیر را نشان ندهند. بنابراین، برای بیشترین اطمینان از نتیجه‌ها، نیاز به انجام مطالعات بیشتر در این زمینه وجود دارد.

از جمله استراتژی‌های کاهش وزن، مصرف بیشتر پروتئین یکی از راه‌های معتبر شناخته شده است. افزایش مصرف پروتئین می‌تواند اثرات متعددی بر روی کاهش چربی داشته باشد:

  1. کاهش اشتها: مصرف پروتئین ممکن است باعث کاهش احساس گرسنگی و اشباع بیشتر شود که موجب کاهش میزان مصرف کالری در طول روز می‌شود.
  2. افزایش متابولیسم: پروتئین‌ها نیاز به مصرف انرژی برای هضم دارند، بنابراین مصرف آنها می‌تواند متابولیسم بدن را افزایش داده و کمک به سوزاندن کالری‌های بیشتر کند.
  3. حفظ توده عضلانی: پروتئین‌ها به حفظ و نگهداری عضلات بدن کمک می‌کنند و هنگام کاهش وزن، از تجزیه عضلات جلوگیری می‌کنند.

استفاده از پروتئین وی هیلمار می‌تواند نسبت به سایر انواع پروتئین‌ها تأثیرات مثبت بیشتری در کاهش وزن و افزایش سیری داشته باشد. با این حال، به منظور تایید دقیق این تأثیرات، نیاز به مطالعات بیشتر در زمینه‌ی مصرف پروتئین وی هیلمار برای لاغری و بهبود سلامتی وجود دارد. همچنین، توصیه می‌شود که برای رسیدن به اهداف وزن‌ دهی و تغذیه‌ای بهینه، با متخصص تغذیه مشورت کنید.

آیا مصرف پروتئین وی ایزوله هیلمار برای افزایش عضلات در افراد مسن موثر است؟

واقعاً تغذیه و مکمل‌ها برای هر گروه سنی و شرایطی به‌ طور متفاوت ممکن است تأثیر گذار باشند و نیاز به مطالعات دقیق‌ تر و تحقیقات بیشتر دارند.

درست است که افراد مسن به دلیل تغییرات طبیعی در ساختار بدن و عملکردهای زیستی، نیازهای غذایی متفاوتی دارند. افزایش سن ممکن است منجر به کاهش پاسخ بدن به محرک‌های آنابولیک مانند پروتئین شود. به علاوه، کاهش سنتز پروتئین عضلانی و افزایش تجزیه آن می‌تواند باعث کاهش توده عضلانی در افراد مسن شود. از این رو، مصرف پروتئین و مکمل‌های پروتئینی در افراد مسن برای حفظ توده عضلانی و بهبود ساختار بدن می‌تواند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

در تحقیقات علمی، اغلب موارد تأثیرات مثبت مصرف مکمل‌های پروتئین در توده عضلانی و عملکرد ورزشی نشان داده شده است، اما ممکن است این اثر در برخی گروه‌های خاص، مانند افراد مسن، کمتر مشاهده شود یا نیاز به مقادیر بیشتری از پروتئین داشته باشد. بنابراین، برای تأثیر بیشتر مکمل‌های پروتئینی در افراد مسن، مطالعات بیشتر و مشخص‌تری مورد نیاز است تا نحوه‌ی مصرف و دوزهای مناسب مشخص شود.

به طور کلی، برای افراد مسن، ترکیب تغذیه متعادل و منابع مختلف پروتئین (از جمله پروتئین وی هیلمار و پروتئین‌های گیاهی) به همراه برنامه تمرینی مناسب می‌تواند به بهبود سلامت عمومی و حفظ توده عضلانی کمک کند. در هر صورت، همواره بهتر است قبل از مصرف هرگونه مکمل، از جمله مکمل‌های پروتئینی، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا مقدار و نحوه‌ی مصرف مناسب برای شرایط خاص شما مشخص گردد.

پروتئین وی هیلمار

پروتئین وی هیلمار

مصارف پروتئین وی ایزوله هیلمار:

مصرف اصلی پروتئین آب پنیر برای رشد و نمو عضلات است. در حین ورزش ، پروتئین‌های عضلانی به اسیدهای آمینه آزاد تجزیه می‌شوند . سپس برای تولید انرژی و فرآیند اکسیداسیون در میتوکندری‌ها رها می‌شوند. خوردن پروتئین آب پنیر  باعث بهبود سنتز پروتئین بدن پس از ورزش می‌شود . زیرا باعث افزایش اسیدهای آمینه آزاد در بدن می‌شوند.

در سال 2010 ، یک هیئت مدیره اتحادیه اروپا برای ایمنی مواد غذایی (EFSA) ادعاهای بهداشتی پیشنهادی را برای پروتئین آب پنیر بررسی کرد . نتیجه‌های زیر مورد تایید قرار گرفت: کاهش چربی بدن، افزایش ماهیچه‌ها، افزایش قدرت، افزایش استقامت و ریکاوری سریعتر بعد از ورزش از جمله‌ی انهاست.

بررسی خواص و کاربردهای پروتئین وی ایزوله در صنایع مختلف

پروتئین وی ایزوله یکی از مهمترین منابع پروتئینی برای صنایع مختلف است. این پروتئین از سویی با داشتن ارزش غذایی بالا، به عنوان یک ماده غذایی مفید در صنایع تغذیه و غذایی به کار می‌رود. از دیگر کاربردهای این پروتئین می‌توان به تولید محصولات پزشکی، شامپو، صابون، و محصولات بازیافتی اشاره کرد. علاوه بر این، پروتئین وی ایزوله برای ارتقای کیفیت و ویژگی‌های محصولات نظیر خمیر، نان، سس، انواع چیپس و تنقلات، غذاهای آماده و… به کار می‌رود. به طور کلی، پروتئین وی ایزوله به دلیل خواص و کاربردهای متعدد و مفید، به یک منبع مهم در صنایع مختلف تبدیل شده است.

تاثیر  پروتئین وی ایزوله هیلمار بر کاهش وزن:

پروتئین وی ایزوله یکی از مهمترین منابع پروتئینی برای ورزشکاران و علاقه‌مندان به سلامتی است. این پروتئین، با ترکیب اسیدهای آمینه مختلف، به عنوان یک منبع غذایی کامل شناخته می‌شود و به دلیل داشتن تمامی اسیدهای آمینه ضروری، می‌تواند به بالا بردن سطح انرژی و تقویت عملکرد بدن کمک کند.

علاوه بر این، بررسی‌های اخیر نشان داده است که مصرف پروتئین وی ایزوله می‌تواند به کاهش وزن و چربی سوزی کمک کند. به عنوان مثال، یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف پروتئین وی ایزوله در افراد چاق می‌تواند به کاهش وزن و کاهش درصد چربی بدن کمک کند. همچنین، مصرف پروتئین وی ایزوله می‌تواند به افزایش سطح متابولیسم بدن کمک کند که در نتیجه، موجب افزایش سوزاندن چربی‌های اضافی می‌شود. با این حال، همیشه بهتر است قبل از شروع هر نوع رژیم غذایی یا مصرف مکمل، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

بررسی تاثیر پروتئین وی ایزوله هیلمار بر سیستم ایمنی بدن:

پودر پروتئین وی ایزوله هیلمار 90 درصد | خرید مکمل Hilmar یکی از مهم‌ترین مواد مغذی برای بدن است که در خوراک‌های پروتئینی مانند گوشت، ماهی و مرغ یافت می‌شود. این پروتئین حاوی اسیدهای آمینه مورد نیاز برای ساخت بافت‌های بدنی مانند عضلات، استخوان‌ها و پوست است. علاوه بر این، پروتئین وی ایزوله همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

تحقیقات نشان داده است که مصرف پروتئین وی ایزوله هیلمار به عنوان یکی از نوع‌های پروتئینی، می‌تواند باعث افزایش تعداد سلول‌های سفید خون در بدن شود. سلول‌های سفید خون نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن دارند و با تشکیل پادتن‌های مختلف، به مبارزه با عفونت‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کنند. بنابراین، مصرف پروتئین وی ایزوله می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای مبارزه با بیماری‌ها به شکل مناسبی به بدن کمک کند.

کاربرد کنسانتره و ایزوله پروتئین آب پنیر در صنایع غذایی:

  • به عنوان پرکننده و برای بهبود ارزش تغذیه‌­ای فرآورده‌­های غذایی
  • غنی کردن فراورده‌های ذرت و غنی کردن شیرینی‌ها
  • در تولید پایدار کننده­‌های ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول
  • غنی ­کننده در تولید ماکارونی، چاشنی، پودینگ، بستنی و پنیر
  • تولید شیرخشک نوزادان و یا شیر نوزاد بازسازی شده
  • در تولید فرآورده‌­های گوشتی برای بالا بردن پروتئین محصول و همچنین به عنوان اتصال دهنده (Binder)
  • کاهش بیاتی نان

بهترین زمان مصرف پروتئین وی هیلمار

زمان مصرف پودر پروتئین وی ایزوله هیلمار 90 درصد | خرید مکمل Hilmar ممکن است بسته به هدف شخصی، برنامه تمرینی و میزان نیاز پروتئینی شخص متفاوت باشد.

اما در بسیاری از موارد، زمان‌های مناسب مصرف پروتئین وی عبارتند از:

  • وعده صبحانه: می‌توانید پروتئین وی هیلمار را به همراه صبحانه مصرف کنید تا بدنتان با انرژی لازم برای شروع روز پر شود.
  • نمونه‌ای از وعده صبحانه با استفاده از پروتئین وی هیلمار:

بررسی اثرات جانبی مصرف پروتئین وی ایزوله هیلمار بر سلامتی

پودر پروتئین وی ایزوله هیلمار 90 درصد | خرید مکمل Hilmar یکی از محبوب‌ترین مکمل‌های پروتئینی برای بدن سازان و ورزشکاران است. این نوع پروتئین، یک پروتئین با کیفیت بالا و با ارزش بیولوژیکی بالاست که تقریباً خالص است و دارای کمترین میزان چربی، کربوهیدرات و لاکتوز است. با این حال، مصرف پروتئین وی ایزوله هیلمار همراه با اثرات جانبی ناخوشایندی نیز همراه است. برخی از این اثرات جانبی شامل گاز و بلند شدن فشار خون، دیابت، نفخ شکم و اختلالات گوارشی می‌باشد.

همچنین، مصرف زیاد پروتئین وی ایزوله می‌تواند به بروز مشکلات کلیوی منجر شود. برای کسانی که دارای مشکل کلیوی هستند، مصرف پروتئین وی ایزوله توصیه نمی‌شود. در کل، بهترین راه برای مصرف پروتئین، مصرف یک ترکیب مناسب از منابع مختلف پروتئینی از جمله ماهی، گوشت، تخم مرغ، لبنیات و سبزیجات است.

مقایسه وی ایزوله و کنسانتره:

آیتم وی ایزوله کنسانتره
نوع محصول پودر پروتئینی پودر پروتئینی
ترکیب اجزا پروتئین خالص با سطح بالایی از بی‌کاربوهیدرات و چربی پروتئین و کربوهیدرات با نسبت متوازن
سایر اجزا ترکیبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه ترکیبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه
مناسب برای ورزشکاران و بدنسازان حرفه‌ای ورزشکاران و علاقمندان به ورزش
حجم بسته حداکثر 2 کیلوگرم بین 500 گرم تا 2 کیلوگرم
قیمت بیشتر از کنسانتره کمتر از وی ایزوله
میزان پروتئین در هر سروینگ بیشتر از کنسانتره کمتر از وی ایزوله
میزان کربوهیدرات در هر سروینگ کمتر از کنسانتره بیشتر از وی ایزوله
میزان چربی در هر سروینگ کمتر از کنسانتره کمتر از وی ایزوله
نوع پروتئین واکس پروتئین، آیزو لیوسین، کازئین و … کنسانتره و ایزوله سویا، کنسانتره و ایزوله پنیر و …
توصیه برای مصرف روزانه بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
خواص مصرفی افزایش حجم عضلات، کاهش وزن، افزایش قدرت و … افزایش حجم عضلات، افزایش قدرت و …
زمان مصرف پس از ورزش در اولین ۳۰ دقیقه پس از ورزش بعد از ۱ ساعت پس از ورزش
دسترسی در بازار سخت‌تر از کنسانتره راحت‌تر از وی ایزوله
میزان قند در هر سروینگ کمتر از کنسانتره بیشتر از وی ایزوله
میزان لاکتوز در هر سروینگ کمتر از کنسانتره کمتر از وی ایزوله
میزان گلوتن کمتر از کنسانتره کمتر از وی ایزوله
نوع بسته‌بندی پلاستیکی پلاستیکی و فلزی
طعم و مزه معمولاً چندین طعم مختلف معمولاً چندین طعم مختلف